Logiraj se  |   Registriraj se
Kratki spoj
Facebook - Kratki spoj Twitter - kratki spoj
 

Novosti


Novi lokal za Kratki spoj - OLD WILD WEST (Arena centar)

S veseljem najavljujemo još jedam lokal u ponudi u kojem će se također održavati Kratki spoj. Dobili smo ponudu voditelja OLD WILD WEST restorana da i u njihovm prostoru organiziramo poneki Kratki spoj, što smo mi naravno prihvatili, jer prilika za biti u ovako originalnom,zanimljivom i ugodnom prostoru ne pruža se često. S obzirom da je lokal velik i proteže se na dvije etaže, za naše susrete rezervirali su kompletnu gornju etažu, kako bi se mogli sami nesmetano družiti kao i do sada u prethodnim lokalima.

Evo malo podataka i o standarnoj ponudi restorana:

Old Wild West   - Steak & Burger House

Old Wild West tematski je uređen restoran sa bogatom ponudom hamburgera, specijaliteta tex-mex i argentinskog mesa s roštilja.

U ugodnom, tematski uređenom ambijentu OWW-a zaboravit ćete na svakodnevicu. Objedujte u karavani, indijanskom šatoru ili uredu šerifa.

Započnite grickanjem kikirikija i utonite u okuse kvalitetnog i sočnog mesa po kojem je Old Wild West prepoznatljiv.

Naše ljubazno i nasmijano osoblje raduje se ugostiti vas svakoga dana između 10 i 23h (petkom i subotom do 24h) na drugom katu Arena Centra, pored Cinestar kina.

Galeriju slika možete pogledati na :

http://www.jutarnji.hr/domidizajn/interijeri/u-zagrebu-otvoren-prvi-old-wild-west-steak/3479645/#&gid=3479648&pid=3459950

ULAZNICE ZAGREB
2024-03-09
ULAZNICE PULA
2023-06-02
VEGAN SPEED DATE
2023-03-30


Naslovnica  |   Raspored  |   Detalji  |   Savjeti  |   Pravila i uvjeti


Copyright - Kratki spoj