Logiraj se  |   Registriraj se
Kratki spoj
Facebook - Kratki spoj Twitter - kratki spoj
 

Novosti


Speed date u Puli

 

Speed date ponovno u Puli!

 

Nakon 13 godina Kratki spoj stiže opet u Pulu zbog velikog interesa samaca u Istri. 

Speed date za dobnu skupinu od 30 do 45 godina održat će se 31. ožujka u klubu Kotač (u društvenom centru Rojc) s početkom u 19 sati. 

 

Tom zgodom imat ćete priliku upoznati više pojedinaca u jednoj večeri, gdje možete iskusiti sve čari 5-minutnog speed datinga sa suprotnim spolom.

 

Ovakav pristup upoznavanja uživo otvara um te stvara nove mogućnosti, bez osjećaja pritiska, štedi vrijeme, ali i novac, u ugodnoj i zabavnoj atmosferi.

 

Kratki spoj djeluje od 2010. godine i od tada uspješno spaja samce diljem Hrvatske, s naglaskom na Zagreb u zadnje vrijeme. S obzirom na veliki broj samaca u Istri u planu su  susreti i za druge dobne skupine, kao i spolne orijentacije.

 

Sve što trebate je registrirati se na www.kratkispoj.com, prijaviti se na event i kupiti ulaznicu na webu. Očekuje vas sigurno okruženje, jer će pristup događanju imati samo sudionici, u planiranom vremenu od 1,5-2 sata za speed dating, s pauzom u međuvremenu te neobaveznom druženju nakon spojeva.

 

Budite spontani, ali i pripremljeni, jer možda baš originalnost i iskrenost vaših pitanja i odgovora može dovesti do toplih osmijeha, a možda i nove simpatije. 

 

Sve detalje o speed dateu, kao i savjete kako se pripremiti, saznajte na www.kratkispoj.com.

 

Isprobajte nešto novo, upoznajte ljude sličnih godina te iskoristite priliku za vježbanje socijalnih vještina. Zaboravite na svajpanje, jer upoznavanje je uvijek bolje uživo!

 

Radujemo se vašem dolasku! 

 

       
ULAZNICE ZAGREB
2024-03-09
ULAZNICE PULA
2023-06-02
VEGAN SPEED DATE
2023-03-30


Naslovnica  |   Raspored  |   Detalji  |   Savjeti  |   Pravila i uvjeti


Copyright - Kratki spoj