Logiraj se  |   Registriraj se
Kratki spoj
Facebook - Kratki spoj Twitter - kratki spoj
 

Novosti


ULAZNICE PULA

!!! OTKAZANO !!!

 

 

Dođite, zabavite se i upoznajte puno novih ljudi sličnih godina i dejtajte na bolji način – po 5 minuta uživo!

 

Nastavljamo sa speed date susretima u Puli!

U iščekivanju ljeta, Kratki spoj vas očekuje u Bass baru, na adresi Širolina ulica 3, 15. lipnja s početkom u 19:30h, ovom prilikom upoznaje se dobna skupina 25 - 35.

 

 

ULAZNICE & INFO

Sve što trebate je registrirati se na www.kratkispoj.com, OBAVEZNO se prijaviti na event i kupiti ulaznicu na webu jer je broj sudionika ograničen. Prijava na event ne garantira mjesto, zato osigurajte svoju ulaznicu na vrijeme.

 

Ukoliko ste na granici s godinama i preferirate drugu dobnu skupinu, molimo da nam se javite putem maila info@kratkispoj.com

 

Zbog prirode eventa potreban je minimalan broj sudionika (koji varira ovisno o lokaciji). Ukoliko 48h ili 24h prije događanja broj prodanih ulaznica ne zadovoljava minimum, susret će biti odgođen, a Vi imate pravo birati između povrata novca ili iskoristiti ulaznicu na nekom od idućih događanja za Vašu dobnu skupinu.

 

VAŽNO

Ukoliko niste u mogućnosti sudjelovati a kupili ste ulaznicu, istu ćete moći iskoristi za jedan od sljedećih susreta za Vašu dobnu skupinu ISKLJUČIVO uz prethodno otkazivanje Vašeg dolaska na email info@kratkispoj.com do DANA PRIJE samog eventa u 12:00 h, inače će se ulaznica smatrati iskorištenom te neće biti moguće prebacivanje na drugi event.

 

Budite spontani, ali i pripremljeni, jer možda baš originalnost i iskrenost vaših pitanja i odgovora može dovesti do toplih osmijeha, a možda i nove simpatije. Očekuje vas sigurno i ugodno okruženje.

Radujemo se Vašem dolasku!

 

Ulaznice su dostupne u online prodaji po cijeni od:

 

Early bird ulaznica 10€ 

od 5.6. do 12:00 sati 6.6. (ograničena količina, 4 ulaznice po spolu)

 

Standard ulaznica 13€

6.6. od 12:01 sati do 12:00 sati 13.6.

 

Last minute ulaznica 15€

13.6. od 12:01 sati do početka susreta ukoliko bude slobodnih mjesta

OTKAZANO!!!

 

 

       
ULAZNICE ZAGREB
2024-03-09
ULAZNICE PULA
2023-06-02
VEGAN SPEED DATE
2023-03-30


Naslovnica  |   Raspored  |   Detalji  |   Savjeti  |   Pravila i uvjeti


Copyright - Kratki spoj