Logiraj se  |   Registriraj se
Kratki spoj
Facebook - Kratki spoj Twitter - kratki spoj
 

Novosti


Noć singlica w/ Dj Mario Kovač @ Dva Osam
 
 
 
 

Kratki spoj i Single-Mingle / Izleti za samce predstavljaju 

NOĆ SINGLICA

w/ DJ Mario Kovač 

12.11.2022. @ klub DVA OSAM, Jabukovac 28

Cijena ulaznice: 35 kn u pretprodaji | 45 kn na ulazu u klub

 

Kratki spoj i Single-Mingle djeluju u Zagrebu kao projekti namijenjeni samcima, a u subotu 12. studenoga pripremaju party pod nazivom Noć singlica namijenjen svima - i slobodnima i zauzetima! Na glazbeno putovanje vodi nas DJ Mario Kovač, uz čiju selekciju 50's-90's hitova ničije nogice neće ostati mirne. 

 

Startamo u 21 sat, a družimo se i plešemo do 3 ujutro! 

Let's dance! 

 
 
 

DJ MARIO KOVAČ

Kazališni režiser, glumac, DJ, strastveni kvizaš i voditelj programa na Single-Mingle večerima.

Kao DJ, Mario Kovač redovito oduševljava svojim glazbenim odabirom i  vraća nas u neka bolja vremena, a u kombinaciji s njegovim jedinstvenim teatralnim nastupom, gdje god puštao večer postaje izlaskom za pamćenje.

 
 
 
 

Iza projekata Kratki spoj i Single-Mingle / Izleti za samce stoji grupica entuzijasta koji organiziraju razna druženja namijenjena ljudima koji su trenutno solo. Svi smo svjesni da moderan ritam života ostavlja malo vremena za druženje te se s godinama sve teže nalaze prilike i mjesta za upoznavanje novih osoba uživo. Našim programima pružamo priliku za stvaranje novih prijateljstva i iskustva, a prije svega omogućujemo izlazak iz svakodnevne rutine uz večeri ispunjene smijehom. 

 

Kratki spoj 

Organizira speed date evente u Hrvatskoj od 2010. godine, a od ove jeseni je u novim rukama te nakon dulje stanke ponovno spaja zagrebačke (a i šire) samce. 5 minuta upoznavanja uživo čini se jako kratko, ali ponekad je dovoljno i malo da s nekim kliknete! 

www.kratkispoj.com  |  www.facebook.com/kratkispoj.speeddating

 

 

Single-Mingle / Izleti za samce 

Večernji program Single-Mingle namijenjen svim osobama koje su trenutno solo, a koncipiran je kao večernja druženja u Zagrebu s programom punim zabavnih igara, dobre glazbe i plesa. 

Izleti za samce osmišljeni su za sve ljude koji vole putovati, ali nemaju s kime. Izleti su kombinacija upoznavanja zanimljivih lokacija uz edukativni sadržaj i puno zabave. 

www.facebook.com/singlemingleizletizasamce |  www.wanderertravel.eu

 

 

 

Bilo da dolazite solo ili s ekipom, bili single ili u vezi, više ste nego dobrodošli! Očekuje vas odlična mjuza, prijateljska i relaksirana atmosferu i dobra zabava!
 

 

 

ULAZNICE ZAGREB
2024-03-09
ULAZNICE PULA
2023-06-02
VEGAN SPEED DATE
2023-03-30


Naslovnica  |   Raspored  |   Detalji  |   Savjeti  |   Pravila i uvjeti


Copyright - Kratki spoj